Inschrijven voor training tot KlimaatCoach

Super dat je mee wilt helpen de klimaattransitie te versnellen en verbreden! We willen je met deze vragen beter leren kennen, zodat je echt op je plek zal zijn in de training en later in de rol van klimaatcoach.

In 2020 zijn er 5 trainingen tot klimaatcoach. De opleiding duurt drie dagen en is telkens van 9u30 tot 17u30. De kostprijs bedraagt €250,- inclusief lunch (zie verder in het formulier).

Wil je meer info? Onze site is nog volop in opbouw, neem een kijkje bij onze partner in Nederland op www.klimaatgesprekken.nl.

Welke training wil je volgen?*

Beschikbaarheid

Motivatie

Persoonlijke stijl

Praktisch

Welke materialen heb je reeds?*

De waarde van de opleiding is € 800,-. Voor mensen die als vrijwillige klimaatcoach aan de slag willen, hebben we een gereduceerd tarief van €250,- (incl. €100,- borg). Geef hieronder aan welke wijze van betaling op jou van toepassing is:*
Opleiding particulieren €250,-Opleiding voor individuele deelnemers uit organisaties €800,-

Wil je alternatieve facturatiegegevens gebruiken (hieronder aan te vullen)?

Ik ken KlimaatContact via... *

Privacy beleid
Ga je akkoord met onderstaande privacy overeenkomst?
De persoonsgegevens die u verstrekt, worden uitsluitend door KlimaatContact verzameld en verwerkt voor intern gebruik. In geen geval worden uw gegevens zonder uw toestemming aan derden overgedragen. In overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving, kan u steeds contact opnemen met KlimaatContact België (via ons contactformulier) om uw toestemming in te trekken, dan wel uw persoonsgegevens in te kijken of te wijzigen.
Ik ga akkoord

Ik wil niet ingeschreven worden op de nieuwbrief.

Scroll to Top