Wat leuk dat je interesse hebt om klimaatcoach te worden!

In het inschrijvingsformulier vind je de trainingen die op dit moment zijn gepland. De training duurt 3 dagen, telkens van 9.30 tot 17.30 uur. Komen de geplande trainingen je niet goed uit, vul dan in waar en wanneer je graag de training wil volgen. We nemen contact met je zodra in jouw buurt een training wordt gepland. Wil je eerst wat meer te weten komen? Schrijf je dan in op onze online infosessie (1u)!

 Deelnameprijs

De reële waarde van de training is € 800, maar we hanteren reductietarieven voor particulieren en deelnemers vanuit een vzw. Hiervoor krijg je:

 • 3 dagen training van 2 ervaren trainers
 • een hand- en werkboek en de klimaatcoachgids
 • 3 dagen (vegan) lunch
*Bij particuliere inschrijvingen is er € 100 borg inbegrepen. Deze kan je terugkrijgen nadat je je eerste workshopreeks hebt afgerond. Hiermee willen we je stimuleren om aan de slag te gaan! 🙂

 Is de prijs voor jou op dit moment een drempel en wil je toch graag deelnemen? Neem dan contact op met ons, We willen ervoor zorgen dat de kostprijs voor niemand een barrière vormt om klimaatcoach te worden.

Inschrijvingsformulier

Met onderstaande vragen willen we je graag beter leren kennen. Zodat je echt op je plek zal zijn in de training en later in je rol van klimaatcoach. Bij de selectie van de deelnemers geven we de voorkeur aan kandidaten die na de training als vrijwillig klimaatcoach aan de slag willen.
Na inschrijving nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Je inschrijving is pas definitief na dit gesprek en de ontvangst van je betaling.

Heb je nog vragen of een specifiek verzoek? We horen graag van je!

  Welke training wil je volgen?*

  Beschikbaarheid

  Motivatie

  Persoonlijke stijl

  Praktisch

  Welke materialen heb je reeds?*

  Geef hieronder aan welk tarief op jou van toepassing is (informatie over de tarieven lees je helemaal bovenaan deze pagina):*
  Particulier – standaardtarief (trainingskosten gedekt) € 350Particulier – sociaal tarief (onder de kostprijs) € 250Particulier – donatietarief (zo zorg je ervoor dat er iemand aan sociaal tarief kan deelnemen) € 450Professional – vzw-tarief (als je inschrijft via een organisatie met vzw-statuut) € 450Professional – professioneel tarief (de reële waarde van de training) € 800

  Wil je alternatieve facturatiegegevens gebruiken (hieronder aan te vullen)?

  Ik ken KlimaatContact via… *


  Nieuwsbrief
  Ik wil niet ingeschreven worden op de nieuwbrief.
  Privacy beleid