Wat leuk dat je interesse hebt om klimaatcoach te worden!

Hieronder vind je de trainingen die op dit moment zijn gepland. De training duurt 3 dagen, telkens van 9.30 tot 17.30 uur. Komen de geplande trainingen je niet goed uit, vul dan in waar en wanneer je graag de training wil volgen. We nemen contact met je zodra in jouw buurt een training wordt gepland. Wil je eerst wat meer te weten komen? Schrijf je dan in op de online infosessie (1u) ‘Training tot klimaatcoach’!

De waarde van de training is € 800. Hiervoor krijg je 3 dagen training van 2 ervaren trainers, een lees- en werkboek en de klimaatcoachgids, en 3 dagen lunch. We hanteren reductietarieven voor particulieren en voor deelnemers uit een vzw.

Voor particulieren (incl. BTW), vrije keuze uit:

  • € 250* – tegemoetkomingstarief (onder de kosten)
  • € 350* – minimumtarief (trainingskosten gedekt)
  • € 450* – plustarief (zo zorg je ervoor dat er iemand aan tegemoetkomingstarief kan deelnemen)

Hiervan is er € 100 borg. De borg krijg je terug nadat je je eerste groep hebt begeleid.

Voor professionals (excl. BTW, vul je factuurgegevens in bij inschrijving):

  • € 450 – vzw-tarief (als je inschrijft via een organisatie met vzw-statuut)
  • € 800 – professioneel tarief (de waarde van de training)

Is de prijs voor jou op dit moment een drempel en wil je toch graag deelnemen? Neem dan contact op met ons, We willen ernaar streven dat de kostprijs voor niemand een barrière vormt om klimaatcoach te worden.

Met onderstaande vragen willen we je graag beter leren kennen. Zodat je echt op je plek zal zijn in de training en later in je rol van klimaatcoach. Bij de selectie van de deelnemers geven we de voorkeur aan kandidaten die na de training als vrijwillig klimaatcoach aan de slag willen.
Na inschrijving nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Je inschrijving is pas definitief na dit gesprek en de ontvangst van je betaling.

Heb je nog vragen of een specifiek verzoek? We horen graag van je!

    Welke training wil je volgen?*

    Beschikbaarheid

    Motivatie

    Persoonlijke stijl

    Praktisch

    Welke materialen heb je reeds?*

    Geef hieronder aan welk tarief op jou van toepassing is (informatie over de tarieven lees je helemaal bovenaan deze pagina):*
    Particulier – tegemoetkomingstarief (onder de kosten) € 250Particulier – minimumtarief (trainingskosten gedekt) € 350Particulier – plustarief (zo zorg je ervoor dat er iemand aan tegemoetkomingstarief kan deelnemen) € 450Professional – vzw-tarief (als je inschrijft via een organisatie met vzw-statuut) € 450Professional – professioneel tarief (de waarde van de training) € 800

    Wil je alternatieve facturatiegegevens gebruiken (hieronder aan te vullen)?

    Ik ken KlimaatContact via… *


    Nieuwsbrief
    Ik wil niet ingeschreven worden op de nieuwbrief.
    Privacy beleid