Wat leuk dat je interesse hebt om klimaatcoach te worden!

Hieronder vind je de trainingen die op dit moment zijn gepland. De training duurt 3 dagen, telkens van 9.30 tot 17.30 uur. Komen de geplande trainingen je niet goed uit, vul dan in waar en wanneer je graag de training wil volgen. We nemen contact met je zodra in jouw buurt een training wordt gepland. 

De prijs van de training is € 250 voor particulieren (€ 800 als deelnemer uit een organisatie), inclusief boeken en lunch (zie verder in het formulier). Is dit voor jou op dit moment te veel en wil je toch graag deelnemen? Neem dan contact op met ons, we willen ernaar streven dat de kostprijs voor niemand een barrière vormt om klimaatcoach te worden! 
Met onderstaande vragen willen we je graag beter leren kennen. Zodat je echt op je plek zal zijn in de training en later in je rol van klimaatcoach.
Na inschrijving nemen we snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Je inschrijving is pas definitief na dit gesprek en de ontvangst van je betaling.

Wil je eerst wat meer te weten komen? Schrijf je dan in op de online infosessie (1u) ‘Training tot klimaatcoach’!

Heb je nog vragen of een specifiek verzoek? We horen graag van je!

  Welke training wil je volgen?*

  Beschikbaarheid

  Motivatie

  Persoonlijke stijl

  Praktisch

  Welke materialen heb je reeds?*

  De waarde van de training is € 800. Hiervoor krijg je 3 dagen training van 2 ervaren trainers, een lees- en werkboek en de klimaatcoachgids.
  Voor wie de training volgt als particulier, is er een gereduceerd tarief van € 250, waarvan € 100 borg. De borg krijg je terug nadat je je eerste groep hebt begeleid. Bij de selectie van de deelnemers geven we de voorkeur aan kandidaten die na de training als vrijwillig klimaatcoach aan de slag willen.
  Deelnemers uit organisaties betalen € 800.
  Geef hieronder aan welk tarief op jou van toepassing is:*
  Reductietarief particulier € 250Standaardtarief € 800

  Wil je alternatieve facturatiegegevens gebruiken (hieronder aan te vullen)?

  Ik ken KlimaatContact via… *


  Nieuwsbrief
  Ik wil niet ingeschreven worden op de nieuwbrief.
  Privacy beleid


  Scroll to Top