KlimaatContact vzw werkt samen met jouw organisatie

Je bent geprikkeld door onze visie en wat we aanbieden? Ook met organisaties werken we graag samen!  In functie van jouw noden en doelstelling verkennen we graag samen wat het beste geschikt is. Neem even contact op met ons en we plannen een verkennend gesprek. Nood aan verdere inspiratie? Kijk even verder om te zien wat we zoal kunnen aanbieden en hoe andere organisaties dit ervaarden! 

Inspiratiesessie klimaatpsychologie en het klimaatgesprek

Inspiratiesessie 1.5u waarbij je inzicht krijgt in de emoties die met klimaatverandering gepaard gaan en de impact daarvan op gedrag en gesprekken. Daarbij worden concrete handvaten aangereikt, om een verbindend en effectief gesprek te voeren om zo je omgeving te inspireren.

Training tot klimaatambassadeur​

Je bouwt expertise op in klimaatpsychologie en interpersoonlijke communicatie. Je leert constructief omgaan met emoties die met klimaatverandering gepaard gaan in een gesprek en voegt inspiratie en handelingsperspectief toe.

Je maakt de brug naar jouw specifieke (werk)context en zet het klimaatgesprek in om anderen te inspireren en tot beweging te brengen. Samen de andere deelnemers ga je op zoek naar integratie in bestaande en nieuwe acties om die effectiever te maken. Creatieve werkvormen helpen je om de gesprekken schaalbaar te maken.

Training tot coach

Je bouwt expertise op in klimaatpsychologie en interpersoonlijke communicatie. Je leert constructief omgaan met emoties die met klimaatverandering gepaard gaan in een gesprek en voegt inspiratie en handelingsperspectief toe.

Werkvormen, coachingtools & inzicht in groepsdynamiek stellen je in staat om ook anderen hierin op te leiden aan de hand van een groep die door jou nadien begeleid wordt in een, op maat gemaakte, workshopreeks voor jouw (werk)context.

Ander traject op maat

KlimaatContact vzw biedt zowel inhoudelijke expertise in klimaatpsychologie en interpersoonlijke communicatie als trainingsvaardigheden waarbij groepsdynamiek, creatieve werkvormen en coachingtools worden ingezet óf aangeleerd. Ervaringsgericht leren staat daarbij centraal. We overdonderen je niet met inhoud maar zorgen voor een goede balans tussen inhoud, ervaring en reflectie.

Afhankelijk van jouw specifieke (werk)context heb je andere noden. Herken je je niet helemaal in de andere voorstellen, dan gaan we samen met jou op zoek naar je specifieke nood aan de hand van het doel dat je wil bereiken.

Contacteer ons!

Stuur ons een mailtje via ons contactformulier en we nemen spoedig contact op met jou.

Jeroen of Loes luisteren graag hoe ze je kunnen helpen!

Bevraging website

Pssst… Hé jij daar! Mogen we even nieuwsgierig zijn? We willen onze website verbeteren. En daarvoor hebben we JOU nodig!

    Bedankt!