Op zoek naar inspiratie?

“Het is al te laat om iets te doen aan klimaatverandering”
“Wat ik doe maakt toch geen verschil”
“Ik zou wel graag iets doen aan het klimaat, maar ik weet niet wat”

“Als ik begin over klimaat, verpest dat de sfeer”

Stond jij met je mond vol tanden toen er onverwacht – of verwacht – tegenstand kwam op jouw klimaatvriendelijk voorstel? Of ga je gesprekken over klimaatthema’s het liefst helemaal uit de weg omdat je vreest dat het toch niet tot een constructief gesprek zal leiden?

Maar, goed nieuws, het kan wel degelijk. Praten over klimaatthema’s
zonder wijzende vingertjes, waarbij je verbinding voelt óók als jij en
je gesprekspartner heel verschillende ideeën hebben.

De zes principes voor een constructief en verbindend klimaatgesprek en de Grote Klimaatgesprekken-met-weerstand-Beslisboom helpen je op weg!

Zes principes voor constructieve en verbindende klimaatgesprekken

De meeste mensen weten wel dat er iets is met het klimaat. Toch vinden we het vaak lastig om klimaatvriendelijk te gaan leven en erover te praten.

Sterker nog, je kunt klimaatgesprekken leren voeren op een manier die niet alleen energie geeft,maar er tevens voor zorgt dat we met nog veel meer mensen aan de slag gaan!

Daar gaan we in dit artikel dieper op in met zes principes. Klik op onderstaande knop, meld je aan en ontvang de zes principes in je mailbox!

De Grote Klimaatgesprekken-met-
weerstand-Beslisboom

Bezwaren, vertraging, moeilijke discussies, van zodra dat het klimaatthema – zelfs zonder klimaat te noemen! – aangehaald wordt, is er een grote kans op tegenstand.

Maar, geen nood! De beslisboom loodst je er dwars doorheen. Zodat jij kunt blijven staan als het moeilijk wordt. Klik op onderstaande knop, meld je aan en ontvang de beslisboom in je mailbox!